/us.webp

Nosaltres

Fundada en 2012, Adymus és una empresa de serveis energètics. Ajudem a empreses líders i organitzacions governamentals en el seu esforç per construir un món més sostenible.

Els nostres esforços es centren en reduir la demanda energètica, potenciant l'eficiència energètica, fomentant la penetració de les energies renovables i transformant la mobilitat mitjançant l'electrificació.

Valors ADYMUS

Qualitat

El compromís de Adymus amb la QUALITAT és absolut. Per a això, tenim implantat un protocol intern d'assegurament de la qualitat que se segueix en cada etapa del procés: des del disseny de la solució, considerant les últimes i més eficients tecnologies; la selecció dels materials, contemplant únicament fabricadors que ofereixin garanties sòlides i fiables.

Professionalitat

Adymus compta amb un equip humà altament qualificat, amb àmplia experiència en totes les fases del projecte, que realitza el càlcul de l'impacte de les solucions proposades de manera rigorosa i honesta, comprometent-se amb el compliment dels resultats mitjançant l'aplicació de procediments de mesura i verificació del rendiment i un retorn econòmic i social.

Sostenibilitat

Som una empresa amb responsabilitat social. Adymus té per objectiu contribuir a la sostenibilitat del planeta de manera rellevant, acompanyant als seus clients en l'optimització de la seva eficiència energètica, reduint la seva petjada ecològica i potenciant la proliferació de les fonts de generació d'energia renovable. Treballem amb un elevat compromís ètic i responsable.

Números ADYMUS

Clients

Més de 150 clients han confiat en nosaltres.

Projectes

Més de 250 projectes realitzats amb èxit.

Emissions de CO₂

2073,75 tn de CO2/any evitades a l'atmosfera.

Ajudes gestionades

Més d'1.319.515,18€ en ajudes gestionades.

Equip Adymus

Rafael Ruiz Cabrero

CEO, EMBA IESE, Llicenciat en Enginyeria Superior Industrial.

Joan Miralles Calcagno

CMO, Postgrau en Eficiència Energètica i Enginyer en Edificació.

Alejandro Loscos Enríquez

CTO, Màster Enginyeria Energia i Enginyer Industrial.

Jordi Boix Pou

CFO, Llicenciat en ADE.

Treballa amb nosaltres

Adymus té gran interès a captar talent que ens faci créixer com a empresa. Si comparteixes els nostres valors, creïs en la necessitat d'evolucionar cap a un model de desenvolupament sostenible i tens experiència en el camp de l'eficiència energètica, energies renovables o mobilitat sostenible, posa't en contacte amb nosaltres.

Filosofia

Tots compartim una mateixa consciència mediambiental i creiem en la necessitat de contribuir a un desenvolupament sostenible.

Impacte

Des de Adymus pretenem ser actors principals en la consecució de la necessària transició energètica.

Formació

Creiem que el creixement de Adymus passa necessàriament pel creixement personal i professional del seu equip humà pel que la formació contínua es fa imprescindible.

Equip

Considerem el treball en equip com l'eina fonamental per a aconseguir els nostres objectius.

Aquesta pàgina utilitza cookies