/selling-electrifica.webp

ELECTRIFICA EL TEU PÀRQUING

PREINSTAL·LACIÓ I PUNTS DE RECÀRREGA INDIVIDUAL I COL·LECTIVA

ADYMUS dissenya i executa preinstal·lacions i punts de recàrrega per a electrificar el teu pàrquing.

Abans d'electrificar-ho, estudiem la seva particularitat i oferim la millor solució que s'adapti a les teves necessitats.

Veure casos d'èxit

Solucions

Preinstal·lació

El primer pas és adaptar el pàrquing amb canalitzacions i passos comunitaris per a ordenar línies i components dels futurs punts de recàrrega.

Instal·lació d'un nou subministrament elèctric COL·LECTIU

Es realitza la instal·lació d'un nou subministrament col·lectiu amb un comptador principal comú per a les diferents estacions de recàrrega a l'interior del pàrquing. A més, és possible instal·lar un segon comptador en cada estació de recàrrega que et permetrà la facturació individualitzada per a controlar les despeses de forma personalitzada i evitar compartir-los col·lectivament.

Ideal per aparcaments mixtos: Usuaris que disposen d'un comptador d'habitatge en el mateix edifici on poden connectar el seu vehicle i usuaris amb plaça fixa i externs, que NO vulguin compartir un únic subministrament.

Instal·lació d'un nou subministrament elèctric INDIVIDUAL

S'executa la instal·lació d'un nou subministrament individual amb un comptador principal des de la central de comptadors per a cada estació de recàrrega. Existeix també la possibilitat de col·locar un segon comptador de manera opcional per a la gestió i seguiment dels consums de manera individualitzada.

Ideal per aparcaments mixtos: Usuaris que disposen d'un comptador d'habitatge en el mateix edifici on poden connectar el seu vehicle i usuaris amb plaça fixa i externs, que NO vulguin compartir un únic subministrament.

Instal·lació d'un subministrament INDIVIDUAL existent

En aquest cas, es realitza la instal·lació aprofitant l'existència d'un subministrament existent en l'habitatge o en el local del mateix edifici que es derivarà fins al pàrquing. Aquesta instal·lació pot partir des de l'habitatge o des del local com un circuit addicional.

Ideal per aparcaments amb usuaris que disposen d'un comptador d'habitatge en el mateix edifici on poden connectar el seu vehicle.

Instal·lació d'un subministrament COL·LECTIU existent

La instal·lació aprofita l'existència d'un subministrament existent en pàrquing i se li afegeix un circuit addicional. Existeixen dues opcions: una instal·lació del punt de recàrrega en un habitatge unifamiliar amb un aparcament propi o una instal·lació en habitatges unifamiliars amb aparcaments comunitaris. En aquest segon cas, existeix l'opció d'instal·lar un comptador addicional per a un control individualitzat dels consums.

Ideal per aparcaments d'un sol propietari amb places públiques.

Aquesta pàgina utilitza cookies